Park Atlantis Ontspannen aan Zee
EN  FR  DE    
Gastenboek :

Commentaren en beoordelingen van onze cliŽnten
Pagina :  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
Berichtje toevoegen
Van : sven C
 
Plaats :
01 januari 2016
Geslaagd kerstverlof
We hebben net een geslaagd verblijf achter de rug op dit vakantiepark. Het appartement vonden we mooi en zeer geschikt voor ons gezelschap. Het werd proper opgeleverd, was gedeeltelijk gerenoveerd en de meeste matrassen waren vernieuwd. De uitrusting is boven de standaard. De ontvangst was vriendelijk: ons werd het appartement getoond, we kregen een uitgebreide informatiebrochure en we werden nadien zelfs nog eens opgebeld door de eigenaar om te horen of alles naar wens was. Over de omgeving hebben we enkel lof: mooie kust en bosrijke omgeving; ideaal om te wandelen en te genieten en dit hebben we dan ook veel gedaan
Van : Dennis Bruyninckx
 
Plaats : Arendonk
05 november 2014
Zeer goede accommodatie
We verbleven met eind oktober in Park Atlantis. Ondanks dat het buiten het seizoen was, was het park en het appartement proper. Ook de medewerkers waren zeer vriendelijk en flexibel.
Van : Lincy VC
 
Plaats :
23 juni 2014
Goede vakantie gehad
We verbleven met Pinksteren in dit park. Onze keuze was gevallen op residentie Dahlia. We kregen een deels vernieuwd appartement, dat proper werd opgeleverd. We vonden het appartement voldoende ruim en het voldeed aan onze verwachtingen. De binnentuin van deze residentie oogt aangenaam. Het overdekt terras is voldoende groot en we konden gebruik maken van een elektrische BBQ. Het park heeft een uitstekende ligging. Een bezoek aan Brugge behoort tot de mogelijkheden. Langs het strand bevinden zich natuurlijke duinen, die uitnodigen tot aangename wandelingen, hetgeen we dan ook enkele malen hebben gedaan. Er is ook veel gerenoveerd op dit park: meerdere appartementen zijn vernieuwd en ook op het park zelf zijn er enkele renovaties gebeurd (tennisterreinen, speeltuin, parkeerplaatsen, gevelrenovatie, Ö). Naar ons gevoel kregen we waar voor ons geld en kijken tevreden terug!
Vorige     Deze pagina : 28 - 30     Volgende
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 


Privacy- en gebruiksvoorwaarden