Park Atlantis Ontspannen aan Zee
EN  FR  DE    
Gastenboek :

Commentaren en beoordelingen van onze cliënten
Pagina :  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
Berichtje toevoegen
Van : Yvonne
 
Plaats :
04 april 2022
Appartement gerenoveerd - rustig - goed gelegen
We hebben een gerenoveerd, schoon appartement met een zeer goed uitgeruste keuken ontvangen in residentie Acacia. Het was gelegen op de begane grond en had open tuin voor de deur. Het was erg leuk. Foto's en beschrijvingen zoals getoond op de site weerspiegelen de realiteit en de prijzen worden correct weergegeven. De borg werd dezelfde dag terugbetaald. De prijs was zeer redelijk. Het strand is ook niet ver en de receptie was charmant. Wij zijn blij met onze keuze en raden dit park aan.
Van : Guus van der Vlugt
 
Plaats : Feusdorf, Duitsland
25 oktober 2021
Weekje Vosseslag in de Haan
Mooi park, in oktober heel rustig. Het Acacia-appartement kijkt uit de speeltuin, de jeu de boules- en de tennisbanen en voldoet goed met hier en daar een klein ongemak maar niet ernstig. Handig is het cijferslot op de voordeur. Je vergeet nooit je sleutel. De badkamer is een beetje krap bemeten maar voldoet. Een minpuntje, de appartementen zijn nogal gehorig, maar als je buiten bent heb je daar geen last van. Strand op loopafstand is héél schoon. Dichtbij is ook een bio-supermarktje, een bakker en een café. Fietsen is goed mogelijk, ook met kinderen. Er zijn veel fietspaden. Alleen als je via de N9 naar Brugge wil is dit met kinderen niet aan te raden. Er is daar geen fietspad. Wandelen is ook mooi in de duinen of op het strand naar de Haan en Oostende. Voldoende parkeerruimte voor de auto en je krijgt een sleutel voor de slagboom die je alleen bij het binnekomen hoeft te gebruiken. Eruit kom je altijd. Voor het gescheiden afval krijg je een paar grote zakken die wij in ieder geval niet vol kregen gedurende een week.
Van : Eveline
 
Plaats : Sittard
09 september 2021
Heerlijk laatste weekeinde van de zomervakantie!
Sfeer: greece meets usa, de lokatie tov strand en de Haan, de indeling van het appartement met 2 badkamers voor 6 personen met gelijktijdig werkzame warme douches, het geoutilleerde terras, de welkom/gastvrijheid, helemaal top voor ons kort verblijf.
Vorige     Deze pagina : 7 - 9     Volgende
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 


Privacy- en gebruiksvoorwaarden