Park Atlantis Ontspannen aan Zee
EN  FR  DE    
Gastenboek :

Commentaren en beoordelingen van onze cliŽnten
Pagina :  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
Berichtje toevoegen
Van : Maarten K.M.
 
Plaats : Nederland
28 juni 2013
Fantache verblijf gehad
We hebben een heerlijke tijd gehad bij jullie: 's morgens op het terras buiten in de zon ontbeten; de rest van de dag heerlijk genoten van de omgeving, de rust, de zon en een heerlijk partijtje tennis. Voor herhaling vatbaar.
Van : Dereycke
 
Plaats :
6 januari 2013
Goede oplossing voor verblijf van 9 personen
We verbleven in dit park tussen kerst en nieuwjaar en huurden zowel een appartement als een studio in residentie Dahlia. De persoonlijke aanpak, de supernette kamers, de rust in dit ruime park, de parking naast het appartement en (voor ons belangrijk) het voorbeeldige uitrustingsniveau van de keuken in het appartement hebben ons positief aangesproken. Er zijn ook enkele goede eetgelegenheden in de buurt. Verder hebben we ons op geen enkel moment verveeld omdat er veel te beleven valt in de omgeving (veel mogelijkheden voor uitstappen). De vernieuwde studio's in deze residentie zijn een overweging waard: het is een budget vriendelijke oplossing voor jonge koppels en de combinatie bleek voor ons uitermate geschikt omdat onze groep (ouders en kinderen) uit 9 personen bestaat en voorkwam dat we twee grote appartementen moesten huren. Een adres om te onthouden!
Van : Fam Van den Dries
 
Plaats :
23 december 2012
Toffe locatie
We verbleven begin juli in Park Atlantis en kregen de beschikking over een goed onderhouden en in belangrijke mate vernieuwd appartement in residentie Dahlia. Er was zelfs een digibox en een elektrische BBQ aanwezig! Het appartement hadden we rechtstreeks gehuurd. Het park is goed onderhouden, veilig (afgesloten en met slagbomen) en vrij groot. Ontvangst was vriendelijk. Er zijn voldoende buurtwinkels (vb Erika), bakkers (vb Belise), restaurants (vb. Gerko), terrasjes, ... in de buurt (er bevindt zich een lijst in het appartement, doch ze zijn gemakkelijk te vinden op het internet). Mooi strand met aangenaam terras in de duinen. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Aanrader om eens te doen!
Vorige     Deze pagina : 31 - 33     Volgende
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 


Privacy- en gebruiksvoorwaarden