Park Atlantis Ontspannen aan Zee
EN  FR  DE    
Gastenboek :

Commentaren en beoordelingen van onze cliënten
Pagina :  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
Berichtje toevoegen
Van : Pieter
 
Plaats :
17 november 2020
Proper appartement gelegen in een goed onderhouden tuin
Het appartement Dahlia 001 had een stenen vloer die recentelijk vernieuwd was en dit vonden wij heel praktisch. Was zeer gemakkelijk om proper te houden. Het appartement was verder ook verzorgd en praktisch met twee badkamers, twee toiletten, goede bedden, … De wifi in het appartement was van goede kwaliteit. We kregen ook een vrij uitgebreide informatiebrochure. De ontvangst was zeer vriendelijk en met een code konden we zeer snel inchecken. Conclusie goed verblijf en ook best betaalbaar.
http://www.parkatlantis.be
Van : Paula
 
Plaats :
02 juli 2020
Dahlia: Goed uitgerust en proper appartement, dicht aan het strand gelegen
Het appartement Dahlia was gelegen op de begane grond wat ik een voordeel vond. Er lag een mooi tuintje voor ons terras en dit was handig want we hadden ons hondje meegebracht. Het appartement werd proper opgeleverd en is voorbeeldig uitgerust (o.a. zeer uitgebreide keuken met alle toestellen die nodig zijn). We hadden een gratis parkeerplaats. Er wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid (brandblusser, branddetector,..). In de buurt zijn enkele restaurants, bakker met broodautomaat, buurtwinkel... De ligging is zeer goed want je bent dicht bij het strand en de kusttram. Er zijn vele mogelijkheden om iets te gaan bezichtigen. De prijs valt zeker mee. We komen zeker nog eens terug
Van : Freddy
 
Plaats :
6 maart 2020
Comfortabel appartement in een ruim en mooi park
Park Atlantis is een buitengewoon groot park; één van de grootste die ik ooit heb gezien. Daardoor is het er erg rustig en je hebt geen "haringen in een ton" gevoel. De appartementen in de residentie Dahlia bevinden zich in een charmant gebouw typisch voor de stijl van De Haan; zijn voorbeeldig uitgerust, zodat je kan beschikken over hedendaags comfort. Er was zelfs wifi beschikbaar in het appartement en we kregen een gratis parking. De ligging is ideaal: vlak bij het strand en niet ver van de grote centra. De duinen zijn buitengewoon mooi, omdat de kust hier niet is volgebouwd met lelijke gebouwen, die elders veel voorkomen. Verder wens ik nog te vermelden dat de boeking heel vlot is verlopen; dat de incheck procedure buitengewoon snel is; de prijs competitief was; de ontvangst en de hulp door de eigenaar voorbeeldig zijn en dat er niet moeilijk werd gedaan voor de terugbetaling van de waarborg.
Vorige     Deze pagina : 13 - 15     Volgende
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 


Privacy- en gebruiksvoorwaarden