Park Atlantis Ontspannen aan Zee
EN  FR  DE    
Gastenboek :

Commentaren en beoordelingen van onze cliŽnten
Pagina :  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
Berichtje toevoegen
Van : Ludo
 
Plaats :
2 maart 2020
Beter dan verwacht
Zeer goed uitgerust en goed gelegen en gerenoveerd appartement, dat vlak bij het strand gelegen is. Wifi in het appartement. Vriendelijke ontvangst. Groot gemak door gebruik van digital klavier. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in de buurt en voor ons was de tijd te kort.
Van : Paula
 
Plaats :
28 februari 2020
Dahlia: Goed uitgerust en proper appartement, dicht aan het strand gelegen
Het appartement was gelegen op de begane grond wat ik een voordeel vond. Er lag een mooi tuintje voor ons terras en dit was handig want we hadden ons hondje meegebracht. Het appartement werd proper opgeleverd en is voorbeeldig uitgerust (o.a. zeer uitgebreide keuken met alle toestellen die nodig zijn). We hadden een gratis parkeerplaats. Er wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid (brandblusser, branddetector,..). In de buurt zijn enkele restaurants, bakker met broodautomaat, buurtwinkel... De ligging is zeer goed want je bent dicht bij het strand en de kusttram. Er zijn vele mogelijkheden om iets te gaan bezichtigen. De prijs valt zeker mee. We komen zeker nog eens terug
Van : Roland
 
Plaats :
18 maart 2019
Milieuvriendelijk park met goede service
Mooi en goed uitgerust appartement gekregen, proper opgeleverd. Milieuvriendelijk park: vuilniszakken voor de afvalsortering worden beschikbaar gesteld; veel groen en in een natuurlijke omgeving, Ö Goede ligging. Prijs / kwaliteit meer dan OK.
Vorige     Deze pagina : 16 - 18     Volgende
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 


Privacy- en gebruiksvoorwaarden